Cipuri, 666, apocalipsa și alte chestii

Am ezitat îndelung asupra faptului dacă să aprofundez acest subiect sau nu. Controversele care-l înconjoară sunt destule. Dacă declari că microcipurile sunt bune, devii „unealta Satanei” sau „agent masonic”. Dacă ești împotrivă, atunci unii te vor privi ca pe un fanatic religios care se opune progresului omenirii. Nu sunt nici una, nici alta. Am făcut o analiză, pertinentă (zic eu) asupra acestui subiect.
Sintagma „sfârșitul lumii” este una foarte la modă, mai ales după explozia media de la sfârșitul secolului 20. Diverși „profeți” au anunțat iminența apocalipsei, ba în 2000, 2012 etc. Nu voi analiza aici motivele și diversele doctrine religioase aduse în sprijinul afirmațiilor lor de către acești „profeți”. Apariția documentelor de identitate ce conțin cipuri RFID, concomitent cu programele de implantare a cipurilor în oameni în SUA (din motive „medicale” sau alte prostii), au amplificat aceste profeții referitoare la sfârșitul lumii, antichrist șamd. Legătura s-a făcut prin infamul cod de bare conținut de noile documente, cod de bare ce ar avea inclus în el, semnul 666. Aici, există un oarecare sâmbure de adevăr. Orice cod de bare are acei „marcatori” ce separă codul produsului de codul fabricantului. Marcatorii seamănă binișor cu reprezentarea grafică a cifrei șase în cadrul codului de bare, existând totuși o diferență de lungime între ele. Având în vedere faptul că originea codului de bare se găsește în SUA, este lesne de intuit cum s-a făcut legătura între Satana, 666 și conspirațiile iudeo-masonice. Motivul pentru care marcatorii seamănă cu cifra șase este într-adevăr dubios. Probabil cel care a realizat codul de bare, a făcut aceasta în mod intenționat. Dar de aici până la a crede că liderii lumii se întâlnesc pe ascuns și săvârșesc ritualuri sataniste este cale lungă.
Scopul cipurilor, a documentelor biometrice este o poveste veche de mii de ani: câțiva oameni, „elitele” planetei, conspiră neîncetat pentru menținerea controlului asupra celor mulți. Orice mijloc de a realiza acest lucru trebuie încercat. Inclusiv „marcarea” oamenilor ca pe animale. Dacă în trecut se folosea fierul roșu pentru marcarea vitelor și a sclavilor, acum s-a trecut la cipuri. Pentru că dacă nu ați realizat încă, asta suntem cu toții: sclavii unui sistem mondial pus în slujba unor oameni foarte bogați aflați în „spatele cortinei”. Aceștia își exercită interesele prin marionetele lor: politicienii. Nu pregătesc venirea antichristului, nici pe a Satanei, ci doar lucrează la înrobirea omenirii pentru satisfacerea nevoilor lor personale.
Știu sună apocaliptic, dar cam așa stau lucrurile. De la naștere omul intră într-un sistem în care este încurajat să consume, să aspire către o viață mai bună (adică să consume și mai mult) etc. Pentru a nu se opune nimeni acestui sistem, puternicii planetei inventează, din când în când, câte o „criză economică”. De ce ? Simplu: dacă un om este mulțumit, are tot ce îi trebuie începe să-și pună întrebări, începe să gândească prea mult. Și asta nu este de dorit.
[Fac aici o scurtă paranteză: a se vedea cazul Harghita și Covasna, unde oamenii sunt menținuți deliberat de către UDMR și alte forțe maghiare iredentiste într-o stare de sărăcie. Nu se fac investiții, nu se face nimic. Un om sărac este un om nemulțumit, un om care poate fi ușor influențat de către un politician abil și transformat într-un pion pus în slujba scopurilor sale.]
Astfel omul nu se concentrează asupra dedesubturilor mașinăriei diabolice a celor care îl conduc, ci capătă alte preocupări: problemele crizei, spectrul pierderii locului de muncă și al sărăciei.
Programarea individului se realizează prin intermediul mass-media. Suntem chiar acum martorii acestei manipulări, la noi în România. Programele tv sunt invadate de „entertainment” gen Magda Ciumac, pompierul porno, jaful de la Brașov, sexy-brăileanca, Monica Columbeanu șamd. Totul este făcut să distragă atenția românilor de la adevăratele probleme, făcându-se efectiv o spălare a creierului, o imbecilizare a poporului român. Asta în timp ce oamenii „importanți” își văd liniștiți de treburile lor.
Nu știu dacă aceste lucruri înseamnă că vine sfârșitul lumii, pentru că manipularea maselor de oameni de către elitele conducătoare se face de mii de ani. Iar de cele mai multe ori, religia s-a aflat în sprijinul celor puternici. Celor care așteaptă ca salvarea să vină de la biserică, le spun să se mai gândească.
Poate și ideea de Dumnezeu este doar o altă poveste inventată de oameni. Sau poate nu…

© 2009 Zalmoxys32

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: