• OPRIȚI RĂZBOIUL!
 • ATENȚIE!

  Acest blog este un pamflet. Personajele care apar în postări sunt absolut imaginare și orice asemănare cu persoane și întâmplări reale este accidentală și neintenționată.
 • Arhive

 • Top click-uri

  • Niciunul
 • Blog Stats

  • 90.422 hits
 • Quote:

  Be wiser than other people, if you can, but do not tell them so.
 • Spam blocat

Țara clanurilor

Citat:„Nu suntem o țară a clanurilor, suntem o țară sigură” (chestorul Petre Tobă, șeful IGPR). Probabil vorbea despre altă țară, nu despre România.
Un nou incident între un clan mafiot și o firmă de agenți de pază, petrecut într-un mall din București a atras atenția zilele acestea.
Unul din multele care au avut loc în ultima vreme. Da, trăim într-o țară dominată de clanuri mafiote, știam asta. Nimic nou. România alunecă încet către haos. Vom ajunge în curând la confruntările stradale armate între mafioți, precum cele din Italia anilor ’80-’90. Nu cele care au fost până acum pe la noi, cu cuțite, bâte și pistolașe, ci din acelea cu kalașnikoave.
Atât timp cât mafia este la guvernare (vezi faimosul deja caz al lui Dom’ Costel), nu ne putem aștepta la altceva. Și mai avem indivizi gen Pitulescu, care apar la tv și spun: „da, păi clanul Preda se ocupă cu taxe de protecție etc„. Păi dacă știați, de ce sunt liberi pe străzi? Bine, poliția are veșnica scuză: „noi îi prindem dar îi eliberează judecătorii„. Asta cam așa este. „Clanul” judecătorilor este cel care conduce de fapt România. Mafia gulerelor albe, inamovibile este de neatins. Singura instituție care i-ar putea sancționa, CSM-ul, nu face altceva decât să-i protejeze.
Din acest motiv, mulți români naivi cred că doar o dictatură îi mai poate salva. Dictatura cui? A mafiei?
P.S.: Membrii clanului sunt judecați în libertate, pentru că, în opinia judecătorului, nu reprezintă un pericol social. Păi chiar așa, ce au făcut săracii de ei, au tăiat câțiva inși cu cuțitul? Doar n-au omorât pe nimeni, nu? Iar șeful clanului e băiat bun, fiind milițian. Adică, e de-al lor.

Un răspuns

 1. […] mai spun ceva de orașele aflate sub asediul clanurilor țigănești? Ce spuneam eu în urmă cu mai bine de doi ani? Bine, nu au ieșit încă pe străzi cu kalașnikoave, dar nu […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: