Guvernul senzațional

Premierul Emil Boc desființează cancelaria! A făcut această declarație la Realitatea, deși poate era mai bine s-o facă la OTV. Pentru că la OTV ar fi dat mai bine acest anunț. Vă dați seama ce sacrificii fac aleșii noștri, pentru popor?
Pe cine crede domnul Boc că păcălește? Această știre „senzațională” este menită, după părerea mea, să abată atenția presei de la „nepoata colaterală de gradul 5„; subiect ce a fost capul de afiș al săptămânii trecute.
Însă, acest gen de anunțuri dau bine la marea masă a alegătorilor, care de altfel sunt așteptați -în curând- să voteze la euro-parlamentare. Acum sincer vorbind, chiar credeți că acei funcționari erau problema acestei țări? Acum, că ei vor fi dați afară, vor fi bani suficienți la buget? Să fim serioși! Nu cancelaria guvernului este problema acestei țări, ci mafia judecătorilor, procurorilor, polițiștilor, politicienilor și clienților acestora (așa-zișii „oameni de afaceri„).
Nu asta așteptam de la acest guvern, ci mai puține licitații trucate, mai multe arestări la DNA, mai multe investiții REALE în infrastructură și, mai ales, mai puține vorbe.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: