Lumina sfântă

Lumina sfântă este un blog care se vrea a fi unul amuzant, ce face bășcălie de creștinism. În fapt nu este decât un blog ce atacă în mod susținut ortodoxia (mai ales), într-un mod pueril. Unele referiri sunt de-a dreptul abjecte, chiar și pentru un satanist înrăit. Într-adevăr există un lucru numit libertatea de expresie, dar de aici până la a lovi murdar o religie, este o cale lungă. Blogul are și niște comentatori permanenți, care îl susțin în prostia sa pe autor(i).
Ce ușor este să faci mișto! L-aș sfătui pe autor să încerce mizeriile alea și cu musulmanii, să vedem dacă-i merge. Pentru că musulmanii au mult mai multe superstiții și tabu-uri religioase decât creștinii. Singura diferență este că musulmanii ripostează, nu întorc și celălalt obraz precum ortodocșii.
Un om inteligent nu poate să respingă complet ideea divinității. Atâta vreme, cât știința nu poate demonstra, fără echivoc, originea omului și a Universului, a fi ateist înseamnă a fi idiot. Nu poți să nu crezi în posibilitatea existenței unui Creator. Și cu atât mai puțin să-ți bați joc de o religie. Pentru că altfel ce suntem, niște maimuțe cretine, aflate pe un glob în spațiu, care-și pun întrebări stupide?
Blogul deține și un link către un site comercial. Deci autorul încasează și niște bănuți pentru inepțiile sale.
http://www.emag.ro -site-ul respectiv- încurajează bătaia de joc față de creștinism? Probabil că da, din moment ce au acel link pe blog.
Cel mai periculos prost este prostul educat.

Reclame

Un răspuns

  1. subscriu si te salut

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: