Ion Cristoiu a votat cu EBA!?!

Ion Cristoiu a semnat acest articol în Jurnalul Național. Dumnealui afirmă acolo că a votat-o pe Elena Băsescu. Spicuiesc dintre motivele care au dus la această opțiune: „…Elena Băsescu nu mi s-a părut pervertită încă de blestematul politicianism românesc…Elena Băsescu a candidat ca independentă.”
Normal la aceste rânduri ar trebui să scriu „no comment”, măcar din respect pentru Ion Cristoiu și munca dânsului de până acum. Din păcate nu pot face asta…Ion Cristoiu m-a dezamăgit…și nu este prima oară. Nu faptul că a votat-o pe Elena Băsescu mi se pare reprobabil, ci faptul că încearcă să-și justifice acțiunea. Nu există niciun fel de justificare a acestui vot, acordat fiicei președintelui. Domnul Cristoiu nu face altceva decât să se compromită moral, tocmai prin aceste justificări publice. Aaa…dacă articolul ar fi un pamflet atunci ar merge, dar mă tem că nu este cazul.
România are nevoie la Bruxelles de oameni inteligenți nu de politicieni guralivi și imbecili. Mă tem că Elena Băsescu nu se încadrează în prima categorie. Un vot pentru EBA este același lucru cu un vot acordat lui Gigi Becali. Nicio diferență!
Nu mai încercați să ne dați explicații domnule Cristoiu! Mai bine tăceați din gură! Mă tem că ați ajuns la o vârstă – de unde poate și această atitudine – la care poate ar fi mai bine să vă retrageți…În liniște.
P.S. : Citiți și partea a doua a acestui editorial, care este și mai halucinantă decât prima.

© 2009 Zalmoxys32

Reclame

5 răspunsuri

  1. ce va mira, stimate domn?

  2. Sunt consternat.Cum un intelectual ca dansul a putut sa voteze o nulitate(din ceea ce am vazut si auzit asta este si in plus si o tupeista)pentru a ne reprezenta in parlamentul european

  3. nu am urmarit intreg interviul cu EBA. era evident ca se intreba timid , previzibil, se raspundea putin si urma un discurs invatat si dictat de altcineva( posibil pe sistemul ce functioneaza la examene, ca plete ….sint). penibil si jenant pentru cineva care…., dar nici nu merita.

  4. ar fi interesant de urmarit acum, eventualele justificari ale domnului Cristoiu!… de ce acum?
    pentru ca, daca pana la scandalul „RIDZI” argumentatia d-lui Cristoiu, se baza eventual pe ideea ca „fiecare om are dreptul la o sansa”,
    acum rezulta ca sansa „fetet lui tata” s-a bazat pe banii publici, intr-o „campanie de independent”.
    D-l Cristoiu, se poate considera un banal instrument uzat, intr-o banala „afacere”.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: