Politrucii

Un blog „civic,” care a fost unul dintre cele mai virale dintre blogurile portocalii în timpul campaniei electorale, nu acceptă comentariile care îl atacă pe tătucul lor, Traian Băsescu. Un astfel de comentariu, în care spuneam că Traian Băsescu nu este chiar luptătorul anti-corupție, care nu are nicio legătură cu baronii PD-L, am făcut și eu pe acel blog. Nu a fost aprobat, pentru că – nu-i așa ? – acel blog este unul „civic„, deschis oricărei dezbateri, dar nu și atacurilor la adresa tătucului.
Blogul respectiv a publicat recent o așa-numită „listă a indecenței„, mirându-se de numele miniștrilor propuși de PD-L pentru noul guvern. „Domnule Băsescu, dacă ai onoarea pe care noi am crezut că o ai, nu gira această mizerie de guvern alcătuită de Emil Boc, care nu a putut face față presiunilor baronilor din partid,” zice autorul blogului. „Alcătuită” de Emil Boc? Unde a trăit acest trist personaj până acum? Dumnealui are impresia că Traian Băsescu este complet străin de baronii din PD-L. Jalnic. Dacă ar privi cu mai multă atenție, ar observa că idolul său nu este atât de diferit de ceilalți politicieni. Scopul acestuia a fost întotdeauna devalizarea resurselor publice și atât. Cei care au crezut în campania lui Traian Băsescu de asanare a societății românești se numesc, într-un limbaj mai puțin academic, „botaniști„. Aceasta este noua strategie a fanilor domnului Traian Băsescu, care astfel încearcă să își justifice opțiunea personală, de a da vina pe Emil Boc? Adică Traian Băsescu vrea, dar nu îl lasă Emil Boc…
Nu ar fi mai simplu să admită că s-au înșelat în privința domnului Traian Băsescu? Atât de mult îi orbește propria prostie?

Reclame

3 răspunsuri

  1. Sarbatori fericite ! Fara comunisti si lichele totul ar fi fost muuuult prea simplu…. Asa , Romania are „farmecul” ei !!!

  2. […] lui TB vor spune că Băse’ vrea, dar nu-l lasă Boc și baronii din partid. [Vezi aici] Asta este cea mai mare prostie pe care au auzit-o! EB nu a părăsit niciodată linia trasată de […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: