Orfani de vânzare în Haiti pentru 50$

Într-o zonă izolată, la nord de Port-au-Prince, un bărbat a încercat să vândă un copil unui canadian pentru doar $50.
Primul caz confirmat al unui copil oferit spre vânzare, de când Haiti a fot devastat de cutremurul de 7 grade de pe 12 ianuarie, a avut loc lângă Gonaives, la 150km nord de Port-au-Prince. Informația a venit de la Noel Ismonin, un pastor canadian care salvează orfanii în regiune. Un bărbat s-a oferit să-i vândă un băiețel, dar pastorul a refuzat. Între timp, în taberele amplasate în zona capitalei au fost raportate cazuri ale unor bărbați linșați, după ce au fost acuzați de către victimele cutremurului că au încercat să răpească bebeluși din corturi.
O latură urâtă a caracterului uman iese, din nou, la iveală cu prilejul unui dezastru. În goana pentru supraviețuire, unii semeni ai noștri nu se dau în lături de la nimic.
Cred că Madonna și Angelina Jolie regretă acum că au „adoptat” acei copii. Cât de bine ar fi dat în media adoptarea unui orfan haitian (Da, știu, comentariul a fost răutăcios, dar nu m-am putut abține).

* Mai multe citiți aici: Telegraph

Reclame

Un răspuns

  1. din pacate Haiti se transforma pe zi ce trece intr-un „pamant disperat” …
    dar stai putin, inca nu este timpul pierdut , au inca timp sa iasa in fata … Desi Angelina are probleme cu „adoptia” lui Brad, zilele astea …

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: