Minaretul deasupra Ground Zero sau umilirea Americii

Minaretul este simbolul politic al Islamului, semnificând dominația acestuia asupra orașului/țării cucerite. Nu știu dacă moscheea planificată a fi construită la Ground Zero în New York va avea așa ceva, dar presupun că da.
Așadar, se pare că strigatele muftiului se vor auzi pe locul unde câteva mii de americani au fost masacrați într-un atac mișelesc, efectuat de musulmani în numele Islamului. [În varianta agreată de guvernul SUA] Această poveste aproape te face să crezi că toate teoriile conspiraționiste legate de guvernul mondial, masonerie, manipulare, spălarea creierelor etc. sunt adevărate. Pentru că doar așa s-ar putea explica o astfel de decizie bizară. Este ca și cum la Stalingrad/Volgograd ar fi înălțat un monument închinat lui Friedrich Paulus și Erich von Manstein și având în vârf zvastica nazistă.
Primarul New York-ului susține că persoanelor care se opun construirii moscheii ar trebui să le „fie rușine” și că „a ceda în fața sentimentului popular ar însemna victoria pentru teroriști.” Iar acest om este ales prin vot popular! America mi se pare un stat tot mai ciudat. [Scuze, pentru o clipă, am uitat că trăiesc în România, unde politicienii iau decizii și mai aberante.]

O altă opinie despre acest lucru.

Reclame

7 răspunsuri

  1. Politicienii americani tind asimptotic spre cei romani. Oricum publicul american are destule propuneri pentru „sensibilitatile” musulmanilor. Au propus constructia langa moschee a unui bar pentru gay :))

  2. Nu poți să construiești o sinagogă sau o biserică la Mecca, din același motiv pentru care nu poți construi o moschee la Vatican. Nu există credincioșii pentru care să fie construită. În Arabia Saudită, singurii non-musulmani sunt muncitorii și diplomații străini. Conform legii, prozelitismul altor religii este interzis, iar convertirea unui musulman la o altă religie se pedepsește cu moartea. Așa că nimeni nu a cerut, până acum, dreptul de a construi o biserică acolo. Nimeni care locuiește în acea țară, cel puțin. Și chiar dacă ar face-o, este ilegal.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: