• OPRIȚI RĂZBOIUL!
  • ATENȚIE!

    Acest blog este un pamflet. Personajele care apar în postări sunt absolut imaginare și orice asemănare cu persoane și întâmplări reale este accidentală și neintenționată.
  • Arhive

  • Top click-uri

    • Niciunul
  • Blog Stats

    • 91.536 hits
  • Quote:

    Be wiser than other people, if you can, but do not tell them so.
  • Spam blocat

Dr. Azakov și puțul spre Iad din Siberia

Un prieten mi-a recomandat un film care conținea, printre altele o referire la Youtube și niște înregistrări care prezentau, chipurile, sunete captate din Iad.
Curios din fire am aprofundat problema și iată peste ce am dat:
Povestea a fost transmisă în trei episoade dintr-un program al Trinity Broadcasting Network, la începutul anului 1989. Trinity a publicat, de asemenea, un articol pe internet, în care se susținea că povestea a fost tradusă din ziarul finlandez Ammennusastia (inexistent). Povestea implică o echipă de geologi sovietici, care în 1960, au forat un puț, adânc de 14,4 kilometri, în pământ, pentru a studia crusta Terrei. La un moment dat viteza forezei a crescut brusc, geologii presupunând că a întâlnit un spațiu gol. Au întrerupt forajul, au măsurat temperatura, și apoi au coborât niște microfoane în gaură. Ceea ce au auzit i-a înspăimântat peste măsură. Liderul proiectului, dr. Azakov ar fi declarat: „Centrul Pământului este gol!…Temperaturi de peste 1000 de grade Celsius au fost înregistrate…am putut auzi mii, poate milioane de suflete torturate urlând în agonie. Informațiile pe care le-am adunat sunt atât de surprinzătoare, încât, sincer, ne temem de ceea ce am putea găsi acolo„. Se spune că peste jumătate dintre oamenii de știință au refuzat să mai participe la proiect. Un articol dintr-un alt ziar finlandez a mai adăugat și alte detalii: „ Un gaz incandescent a izbucnit din puț. Apoi o creatură strălucitoare cu aripi ca de liliac a ieșit din gaură, strigând în rusește: am izbândit!„. Contactat ulterior, autorul acestui din urmă articol, a recunoscut că a fabricat povestea cu „liliacul din Iad„. Biblical Archaeology Review a publicat istoria „Puțului spre Iad„, cu intenția de amuzament. Și-au închipuit că povestea, fiind atât de ridicolă, nu va fi crezută de nimeni. Dar mulți dintre cititorii lor au crezut-o. Bineînțeles nu exista niciun puț către Iad și nici strigătele celor damnați. Cu toate acestea, există o înregistrare online, care pretinde că ar conține țipetele locuitorilor din Iad.
Trinity plasa acțiunea în Peninsula Kola, dar poveștile ulterioare o mută în Siberia. Într-adevăr, în Peninsula Kola (conform Scientific American‘), savanții sovietici au forat un puț adânc de 12 kilometri în 1984, dar ceea ce au găsit au fost doar formațiuni minerale rare, pungi de gaze și apă; precum și o temperatură de aproximativ 180 de grade Celsius (deci nu de peste 1000!).
Deci s-ar părea că este un alt „mit urban„, cum ar spune americanii. Sunetele din „Iad” le puteți asculta mai jos.
Bibliografie:
Buhler, Rich – „Scientists Discover Hell in Siberia”-Christianity Today.16 July 1990(pag. 28-29)
Video:

Articol preluat de pe un alt blog al meu La Lumière est passagère et l’obscurité est éternelle.

© 2009 Zalmoxys32

5 răspunsuri

  1. nush ce sa cred dar poate o fi adevarat dar daca centrul pamantului este goll atunci de unde vine lava sau cum se zice la televizor mai nou ca acolo ar fii o gaura neagra deci nu stiu vreau sa vad cu ochi mei aceasta si dc nu a aratat la tv despre aceasta intamplare?????

  2. se poate spune ca exista iad ca specifica si sfinti parinti nostri si asusi domnul isus hristos care va sa vina sa judece vii si mortii la sfarsitu lumii dupa apocalipsa de la ioannu ramane nici unu ne judecat dupa faptelenoastre ce leam facut pe pamant

  3. nustiu daca akeasta cercetare este exakt asa dar eu va spun ca cuvantul lui D-zeu ne vorbeste despre Rai si Iad..si cuvantul Sau e vrednik d incredere daka nu vom ajunge acol cei care nu traim dupa Evanghelia lui Iisus Hristos ..El a invins boldul morti Apocalipsa 22.7..chiar puteti si tot capitolul..dar El este inceputul si sfarsitul..Alfa si Omega

  4. natura si puterile ei …

Comentariile sunt închise.